Angela Brandt / USA

“Having courage does not mean that we are unafraid. Having courage and showing courage mean we face our fears. We are able to say, I have fallen, but I will get up.” - Maya Angelou

 

Angela sai MS- diagnoosin juuri, kun he miehensä kanssa perustivat perhettä. Hän seikkaili paljon netissä ja teki Google- hakuja ja huomasi, että monet naiset kaipasivat avointa keskustelua ja kokemusten vaihtoa, miten kasvattaa lapsia MS- taudista huolimatta. Kaksi lasta 22 kuukauden aikana, bloggaaminen ja täysiaikainen vapaaehtoistyö vaatii Angelalta edelleenkin aikamoista tasapainoilua, mutta edelleen aikaa löytyy googlailuun!

Angelalla ja hänen siskollaan, jolla on myös MS- tauti, on yhteinen tavoite; juosta puolimaraton jonain päivänä.

Päivässä on vain rajallinen määrä tunteja, eikä hän halua katsoa taakseen katuen kuinka ne vietti , siksi hän käyttääkin niistä ison osan viettäen aikaansa lastensa kanssa laulaen ja tanssien. Milloin hän ei ole lastensa kanssa, tapaa ystäviään hyvän ruuan ja viinin parissa, matkustaa rannalle, nauttii Coloradon kauniista vuorista, ottaa valokuvia tai videoi, hän toivottavasti noudattaa omaa neuvoaan ja ottaa välillä päiväunet!