Outi / Suomi

Olen 36-vuotias MS-tautia sairastava nainen. Diagnoosin sain vuonna 2011, joten muutamia vuosia yhteistä aikaa on meille jo tämän ei-toivotun elämänkumppanin kanssa kertynyt. Kirjoittelen elämästäni MS-taudin kanssa ja sen ulkopuolella. En anna sairauden määritellä itseäni, sillä olen niin paljon muutakin kuin ”potilas”.

Haluan omalta osaltani jakaa tietämystä MS-taudista, joka on usein näkymätön sairaus ja jota ulkopuolisen voi olla vaikea hahmottaa. Toivon blogistani olevan apua, motivaatiota ja iloa muille MS-tautia sairastaville, heidän läheisilleen tai muuten vaan asiasta kiinnostuneille. Huumorintajuisena ihmisenä käsittelen usein vaikeitaikin asioita pilke silmäkulmassa ja koen, että itsestäänselvien negatiivisten asioiden lisäksi MS on tuonut elämääni myös todella paljon hyvää!

Harrastan urheilua thainyrkkeilyn, kuntosalin ja juoksemisen merkeissä aina kun vointini sen sallii. Kolme koiraamme pitävät minut myös liikkeellä. Silloin kun ylimääräistä aikaa jää, piirrän, katson elokuvia tai luen. Olen myös kiinnostunut valokuvaamisesta.

Toivon, että viihdytte blogini parissa!

 

Blogipostaukset on tehty Novartiksen taloudellisella tuella.