CityBella kokoonmenevä sähkömopo

Näin eräällä meidän yhdistyksen jäsenellä tällaisen matkamopon ja heti mielenkiintoni heräsi. Mä rakastan shoppailua ja rollattorilla en jaksa kauaa kävellä ja pyörätuoli on pitkillä matkoilla raskas, jos ei ole avustajaa.

Mopoa tuijotteassani tajusin, kuinka tuo pieni, ihana ja kaunis kokoontaitettava sähköinen matkamopo olisi täydellinen ratkaisu juuri mulle ja vastaisi juuri mun  tarpeitani. Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen.

Sain hyvin perusteluin vaihdettua ison sähkömopon näkemääni pieneen sähkömopoon. Sen saamiseen oli kuitenkin tarkat ehdot ja mun piti henkilökohtaisesti näyttää, että jaksan nostaa sen auton takaluukkuun ja pois sekä mulla piti olla sisällä kotona sille latauspaikka. Täytin ehdot ja mulla on nyt lainassa tällainen mopo. Kutsun sitä CityBellaksi, koska sillä pääsee parhaiten ajamaan ostoskeskuksessa tai asfaltilla.

Olin Rufus-koiran kanssa CityBellalla mopolenkillä ja meitä kohti tuli pieni poika pyörällä ja hän kysyi: "Miksi sä ajat tolla? Onko sulla joku vamma?" Kerroin sairaudesta, jonka takia en pääse kunnolla kävelemään.  Sitten kysyin häneltä, että haluatko nähdä miten tämä mopo menee hienosti kasaan, kun painaa tätä nappia. Hän halusi ja painoi. "Wow, vähäks hieno", hän sanoi.

Sitten hän huomasi askartelukaupasta ostamani kissankoulutus vesipyssyn ja kerroin hänelle, että en halua, että meidän kissa seuraa meitä lenkille ja siksi mulla on vesipyssy. Hän halusi kokeilla sitä. Sanoin hänelle, että meidän kissa on jo ihan hyvin koulutettu ja hän saisi vesipyssyn, jos hän haluaisi. Ja hän halusi ja mä jatkoin matkaa.

Kotona kuitenkin sanoin ja nauroin husbandille,  että kun hän kertoo moposta,  joka menee napista kasaan ja tädistä,  joka ampuu kissaa vesipyssyllä, hänen äiti varmaan pistää valehtelusta pojan arestiin ja kieltää videoiden katselun sekä tinkaa mistä olet ottanut ilman lupaa vesipyssyn.

Mä menen CityBellalla illalla sinne uudestaan, jos vaikka tapaan pojan voisin selittää asian näyttää myös hänen äidilleen, kuinka mun CityBella toimii. Ehkä sitten pikkupoika saa mahdolliset ”etunsa” takaisin.

https://youtu.be/SHyQ-1ZN4tg

 

FI1710720536


Kirjoittanut: Annen blogi

Tulevaisuus

Anne

Olen yhdistysaktiivi, jonka lapset on jo pidempiä kuin niiden äiti. Rakastan tässä maailmassa eniten perhettäni, ystäviäni, matkustelua ja työtäni. En muista hyvin aikaa ilman MS-tautia, koska olin 16-vuotias, kun sain diagnoosin. Nyt elän lähes normaalia arkea iloineen ja suruineen. Työskentelen osa-aikaisesti ja olen ollut työkyvyttömyyseläkkeellä vuodesta 1999. Se antaa minulle enemmän aikaa perheelleni, ystävilleni, matkusteluun ja kunnon ylläpitämiseen. “Elä hetkessä” on elämänohjeeni ja siksi haluan elää täysillä nyt, enkä tuhlata elämääni katkeroitumiseen tai pelkoon tulevasta. Elämänmyönteinen asenne ja usko tulevaan on pitänyt laivani pinnalla karikoista huolimatta.